Intuitivt, overskueligt og nemt at arbejde med

Før i tiden var sukkene dybe og højlydte, når der hver måned skulle udbetales løn til medarbejderne. Men efter at have kørt de første lønsedler i Danløn, er lønbehandling blevet til en leg for tekstforfatterbureauet, Texta ApS.

Medstifter, Peter Kragh Lauritsen, er især begejstret for Danløn systemets intuitive karakter, brugervenligheden og ikke mindst den gennemsigtige prisstruktur.

”Danløn er et let og overskueligt system, der taler i øjenhøjde til både store og små virksomheder, og som kører efter bogens regler, så man ikke laver fejl, der ender med at koste dig i skat eller feriepenge.”

Læs mere om Texta

Nemt at danse med

En forretning i fuldt flor er lig med en travl hverdag, hvor teksttrylleri, skarptslebne sætninger og sproglige finurligheder fylder det meste. Der er derfor sjældent tid og ressourcer til at pusle om lønbehandlingerne, når lønningsdagen nærmer sig.

”Selvom det kan virke som en stor mundfuld at lave løn for flere end 45 ansatte, er Danløn systemet nemt at danse med, fordi det taler i øjenhøjde til både store og små iværksættere”, siger Peter Kragh Lauritsen. 

Lav selv løn

Idéen om at overlade opgaven til en revisor eller bogholder bliver da, efter noget tid, også vendt hos Texta, men Peter Kragh Lauritsen er overbevist om, at der ikke er behov for eksterne kræfter, hvis man vælger at lave løn gennem Danløn. 

”Det giver ingen mening at bruge penge på at hyre en revisor, når det er så nemt at gøre det selv. Vi har bevidst fravalgt det, for det tager maksimalt et par timer om måneden at lave lønafregning, selvom vi er en 40-45 mennesker, der skal have løn hver måned”, fortæller Peter Kragh Lauritsen.  

Integrerede løsninger giver korrekte lønninger

Brugervenligheden, den lave pris og muligheden for at integrere med andre regnskabssystemer har haft afgørende indflydelse på Textas valg af Danløn.

”Danløns løsning passer perfekt ind i vores behov. I første omgang både som lille virksomhed, hvor der ikke er løn hver måned, men også i forhold til skaleringspotentialet”, fortæller Peter Kragh Lauritsen.

Få hjælp af supporten

Texta er af den overbevisning, at man ikke kan løbe fra fodfejl, for de er uundgåelige, uanset om man er lønekspert, eller fuldstændig grøn i lønuniverset. Peter Kragh Lauritsen er dog glad for, at de kan læne sig op ad supporten, hvis behovet for hjælp skulle opstå. 

”Man kommer altid til at lave fejl som iværksætter uanset, hvor meget man har sat sig ind i et lønsystem. Vi kan dog altid hente hjælp hos supporten, når der er brug for det, så det sætter vi stor pris på”, siger Peter Kragh Lauritsen.

Danløn er til for de store og de små

Det kræver oftest uendeligt meget tid, flid og sved at drive en succesfuld forretning, uanset om medarbejderne tæller ti eller en. Det har Peter Kragh Lauritsen mærket på egen hud, men med Danløns lønsystem har hele opstartsfasen været en leg, som er hele besværet værd.

”Danløn er bare et nemt og enkelt lønprogram, der både kan omfavne den store virksomhed og fremvise den lille iværksætter med vækst og fart på som os.”

”I det hele taget er Danløn det rigtige lønsystem for os. Det giver tid til at fokusere på vores forretning og det vi er gode til, samtidig med, at vi er sikre på, at medarbejderne får den løn de skal have – til tiden”, forklarer Peter Kragh Lauritsen. 

Hvem er Texta ApS?

Texta ApS er et holistisk tekstforfatningsbureau, der har hjemme i hjertet af Smilets By. Det er en virksomhed, som består af omkring 45 medarbejdere, der skyder med skarpe skrivepenne. Produktionen består af alt lige fra webtekster til korrekturlæsning og videoer.