Afstemninger i Danløn - din sikkerhed for, at tallene passer

Afstemninger i lønsystemet er altid en god ting - og det er især godt at lave afstemningerne løbende. Så sikrer du dig, at alle tal og beløb er rigtige. Og skulle der alligevel være fejl, vil du hurtigt kunne opdage og rette dem.

Faktisk er afstemningerne lovpligtige. Mindst en gang om året skal du sørge for gennemgå og sammenholde tallene på dine medarbejderes lønseddel med de faktisk overførte beløb, tallene hos eIndkomst og tallene i finanssystemet. 

Du kan få din revisor til at klare afstemningen for dig - men du kan også selv trække lister direkte i Danløn, som du kan bruge til afstemningen mod eIndkomst.

Selvom du som lønbogholder har pligt til at sørge for, at tallene stemmer overens, kan der naturligvis alligevel opstå differencer. Hvis du for eksempel har lavet en manuel indberetning direkte i eIndkomst, vil indberetningen ikke indgå i tallene i Danløn.

En god måde at undgå differencer på, er selvfølgelig at udføre afstemningerne med jævne mellemrum, for eksempel en gang om måneden eller en gang i kvartalet.

Nem afstemning med lister fra Danløn

Heldigvis behøver afstemningerne hverken være uoverskuelige eller svære at håndtere. Vi har i Danløn gjort afstemningen i lønsystemet nem for dig. Under menupunktet 'Afstemning' kan du uden videre selv trække de lister, du har brug for til afstemningen mod eIndkomst. Da feltnumrene i venstre side på listerne i Danløn svarer til feltnumrene i eIndkomst, vil du altid kunne se, hvilke tal du skal sammenholde med hvilke. Enkelt og overskueligt!

Skulle der alligevel være noget, du er i tvivl om, er du selvfølgelig altid velkommen til at skrive til vores support eller - hvis du er tilmeldt Danløn Direkte - at ringe til os.