Samarbejdspartnere

Danløn samarbejder med populære systemer, der er med til at gøre arbejdet lettere for lønbogholdere og virksomhedsejere. Vi udvider løbende listen med partnere.

Grandhood er en firmapensionsopsparing, hvor dine medarbejdere via appen altid har overblik over deres pensionsopsparing.

Det er helt op til dig, hvor mange medarbejdere, der skal indgå i pensionsordningen. Samtidig bestemmer du også helt selv, hvor meget du som arbejdsgiver indbetaler til din medarbejders pensionsopsparing, og hvor meget medarbejderen selv står for.

Grandhoods integration til Danløn sørger for, at dine medarbejderes pensionsoplysninger lander i de rette felter i lønsystemet.

Læs mere om Grandhood

Med Intempus kan dine medarbejdere registrere deres arbejde på farten - uanset hvor de er. Intempus er et mobilt timeregistreringssystem, der erstatter papirlapper og excelark. Via appen kan medarbejderne nemt angive dagens timer, kørsel og udgifter.

Når du kobler Intempus sammen med Danløn bliver medarbejdernes registreringer tilmed nemt til en lønafregning.

Læs mere om Intempus

e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. e-conomic er den perfekte regnskabsplatform til start-ups, etablerede virksomheder samt til store virksomheder og koncerner.

Din bogføring og momsopgørelse klares let - og du kan sende en faktura på under et minut med e-conomic fakturaskabelon. Du kan prøve e-conomic gratis i 14 dage.

Gå til e-conomic

Automatisk kørselsregnskab til små og store virksomheder.

Med Mileage Books kørebogsapp kan du helt automatisk lave dit kørselsregnskab og med et klik sende kørselsregnskabet til godkendelse hos din chef.

Som chef har du det fulde overblik over virksomhedens kørselsregnskaber, og du kan godkende regnskaberne direkte fra Mileage Book approval appen eller via Mileage Book website. På den måde sikrer du, at medarbejderne får den korrekte kørselsgodtgørelse til tiden.

Med Mileage Book integrationen til Danløn kan du med et klik indlæse de kørte kilometer. De kørte kilometer fordeler sig automatisk på lønsedlerne, og du slipper for det tidskrævende tastearbejde.

Læs mere om Mileage Book

Dinero er et online regnskabsprogram, der er som skræddersyet til iværksættere og små virksomheder.

Er du håndværker, freelancer, frisør, designer, behandler eller noget i samme boldgade, så er Dinero det perfekte regnskabsprogram til din forretning.

Gå til Dinero

Stackss er et rollebaseret regnskabsprogram, der er skræddersyet til dine behov og gør det nemt for dig at bogføre løn. 

Håndteringen af dine medarbejderes registrering af kørsel, fravær og timer sker automatisk, så du kun skal tænke på at godkende registreringerne. 

Du har altid Stackss lige ved hånden, hvor du end er. Med få klik får du overblik over din virksomheds økonomi og alt, der har med regnskab, bogføring og fakturering at gøre. 

Læs mere om Stackss 

Billy er et nemt og professionelt regnskabsprogram, der passer til de fleste.

Med Billy kan du nemt gemme kvitteringer med mobilen, sende fakturaer og afregne moms med ét klik. Du kan også få gratis hjælp alle ugens dage på telefon og e-mail.

Gå til Billy