Lav løn på et øjeblik – nemt, sikkert og billigt

Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig på nettet, så kan du hurtigt lave løn til dine medarbejdere. Du har overblik hele vejen, og du kan teste alt, inden du godkender – uanset om du skal udbetale fast løn eller timeløn. Du kan lave løn helt frem til kl. 10 bankdagen før, lønnen skal gå ind – og opdager du en fejl, retter du nemt og hurtigt.

Kom i gang med Danløn

 • Lave priser, ingen binding – betal pr. lønseddel
 • Brugervenligt og nemt at forstå
 • 16 års erfaring, høj sikkerhed
 • Gratis online support
 • Styr på SKAT, ATP, FerieKonto osv. 
 • Integration til de fleste regnskabsprogrammer
 • App til medarbejderne
 • Automatisk nul-indberetning

Det siger kunderne om os

"Vi har altid været glade for det brugervenlige og simple system, der gør, at håndteringen af lønnen går så gnidningsfrit som muligt. "

Christian Hincheldey, A.C. Perch's Thehandel

"Det er nemt og overskueligt, også selvom man ikke har erfaring med løn og bogføring, og så fungerer kundesupporten super. "

Jesper Nørgaard Køleanlæg ApS.

"Danløn holder nemt styr på alt vedrørende løn, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er god til."

Martin Hoffmann, Neckwood

Få overblik over dine fordele

 • Lav løn online

  Lav løn online

  Danløn er et online lønsystem. Det betyder, at du slipper for at installere noget på din computer. Og så er du sikker på, at du altid arbejder i den seneste version. Du kan til hver en tid komme ind i dit lønsystem - bare du har internetforbindelse.
 • Vi bygger på erfaring og stor viden om løn

  Vi bygger på erfaring og stor viden om løn

  Når du skal vælge et lønsystem, så handler det om tryghed og sikkerhed. At lave løn er en vigtig opgave for din virksomhed, hvis du har medarbejdere. Uanset om det er dig, der skal betale lønnen, dig, der håndterer lønarbejdet, eller dig, der modtager lønnen, så er det vigtigt, at alt er i orden. For os, der laver lønsystemet, er det derfor ekstra vigtigt, at vi har styr på løn, så du kan udføre dit job professionelt, uden at du skal bekymre dig om lovgivningen og myndighederne.
 • Giv din revisor nem adgang til lønbehandlingen

  Giv din revisor nem adgang til lønbehandlingen

  Hvis du bruger en revisor til din virksomhed, så er det nemt at give ham adgang til vores lønsystem. Vi har sørget for, at revisorerne har en speciel adgang, der gør det muligt at dele oplysningerne med ham på en sikker og bekvem måde.
 • Tjek dine lønsedler

  Tjek dine lønsedler

  Med Danløn bevarer du overblikket hele vejen igennem. Du kan lave prøvekørsler og tjekke alt, før du godkender. Opdager du alligevel fejl, kan du nemt lave nye lønsedler.

 • Kom i gang med det samme

  Kom i gang med det samme

  Du kan oprette din konto i dag og indgå en aftale med det samme. Herefter kan du oprette dine medarbejdere og udbetale løn. Du kan enten betale forud for et antal lønsedler eller oprette en Nets-aftale.

  Du får en e-mail fra os, når Nets-aftalen er registreret, hvilket som regel tager omkring en uges tid. Når Nets-aftalen er på plads, kan du foretage automatiske overførsler via Nets.

  Husk, at første gang din virksomhed skal udbetale løn, skal du sikre dig, at virksomheden er registreret som arbejdsgiver hos Erhvervsstyrelsen. Du opretter dig på Virk.dk.

 • Indtast løn helt frem til sidste bankdag før dispositionsdagen

  Indtast løn helt frem til sidste bankdag før dispositionsdagen

  Fristen for at indtaste løn i Danløn er kl. 10 sidste bankdag før udbetalingen. Så hvis dine medarbejdere skal have løn onsdag 31. august, skal du senest bogføre lønnen i Danløn kl. 10 tirsdag 30. august.

 • Send lønsedler til e-Boks, app eller som pdf med kode

  Send lønsedler til e-Boks, app eller som pdf med kode

  Giv dine medarbejdere lønsedlen i e-Boks. Du angiver, hvilke medarbejdere der skal have lønsedler leveret til e-Boks. Du kan også sende lønsedlerne som pdf-filer med et kodeord i en e-mail. Medarbejderne kan også se deres lønsedler i Danløn app - så er de altid ved hånden, hvis de for eksempel skal udleveres til banken.

 • Udbetal løn til medarbejdere med udenlandsk konto

  Udbetal løn til medarbejdere med udenlandsk konto

  Hvis du har BIC (SWIFT) og IBAN-numrene til medarbejderens konto, kan du indtaste dem i Danløn. Nets overfører ikke til udenlandske konti, men i Danløn kan du lave en fil med betalingerne, som du kan indlæse i de fleste netbanker.

Log ind hvis du har brug for support til Danløn

Har du allerede en Danløn-konto og har brug for hjælp til den, så skal du henvende dig direkte i systemet. Her sidder vores supportere klar til at hjælpe dig. Log ind og skriv til support.

Har du glemt din adgangskode?

Du finder dit brugernavn til din konto i velkomstmailen fra os. Du kan få tilsendt en ny adgangskode ved at følge linket glemt adgangskode. Her kan du indtaste dit brugernavn og angive en ny adgangskode. Herefter får du en e-mail med et link til at aktivere den nye adgangskode.

Modtager du ikke e-mailen, så husk at tjekke uønsket mail eller spamfilteret på din computer. Ligger e-mailen heller ikke der, skal du i stedet udskrive en blanket med anmodning om en ny adgangskode. Find blanket til ny adgangskode.

Skriv til salg

Dine kontaktoplysninger bruger vi til at kontakte dig med svar på dit spørgsmål. Se mere i Danløns persondatapolitik.