Få klaret lønnen på et øjeblik med Danløn

Det er nemt, sikkert og billigt at lave løn hos Danløn. Du opretter dig på et øjeblik, og så er du i gang. Du har det fulde overblik hele vejen, og du kan kontrollere alt, inden du godkender – uanset om du udbetaler fast løn eller timeløn. Og hvis du har brug for hjælp til dit arbejde med HR, kan du tilkøbe Danløn HR, som er en integreret del af Danløn.

Det siger kunderne om os

"Det er nemt og overskueligt, også selvom man ikke har erfaring med løn og bogføring, og så fungerer kundesupporten super. "

Jesper Nørgaard Køleanlæg ApS

"Vi har altid været glade for det brugervenlige og simple system, der gør, at håndteringen af lønnen går så gnidningsfrit som muligt. "

Christian Hincheldey, A.C. Perch's Thehandel

"Danløn holder nemt styr på alt vedrørende løn, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er god til."

Martin Hoffmann, Neckwood

Få overblik over dine fordele

 • Online lønsystem

  Online lønsystem

  Danløn er et online lønsystem. Det betyder, at du ikke skal installere noget på din computer.

  Og så er du sikker på, at du altid arbejder i den seneste version. Du kan til hver en tid komme ind i dit lønsystem - bare du har internetforbindelse.

 • Skriftlig og telefonisk support

  Skriftlig og telefonisk support

  Som Danløn-kunde kan du få support på to forskellige måder.

  Gratis online support: Skriv dine spørgsmål og få hurtigt svar retur. Det er gratis, og du kan skrive så mange spørgsmål, du har brug for.

  Telefonisk support: Danløn Direkte er vores telefonsupport, som du kan vælge at tilkøbe. Du kan ringe lige så ofte, du har brug for. 

  Danløns team af supportere har stor erfaring og viden om løn. Og fra vores målinger ved vi, at vores kunder er rigtig glade for den hjælp, de får fra Danløns support.

  Vi glæder os til også at hjælpe dig. 

 • Danløn HR

  Danløn HR

  Vi har udviklet Danløn HR, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at binde løn og HR sammen. 

  Med Danløn HR får du adgang til tre funktioner, der gør din HR-administration lettere: 

  Dokumenthåndtering: Brug otte juridisk godkendte skabeloner til ansættelsesaftaler eller udarbejd selv ansættelsesaftaler. Del ansættelsesaftalerne digitalt og få dem retur digitalt underskrevet. Stamdata for nye medarbejdere overføres automatisk til Danløn. Du kan også oprette og sende andre dokumenter til digital signering. Alle dokumenter gemmes i et sikkert, online dokumentarkiv, hvor du også kan gemme andre dokumenter. 

  Påmindelser: Opret vigtige begivenheder - for eksempel jubilæer, fødselsdage eller lønforhandlinger – og bliv påmindet i god tid. Slip for at huske en masse i hovedet - lad Danløn HR klare det.

  Fraværsregistrering: Registrér nemt forskellige typer fravær og sygdom og få overblik over medarbejdernes fravær. Alle registreringer, der har indflydelse på lønnen, overføres automatisk til Danløn.

 • 20 års erfaring med løn

  20 års erfaring med løn

  Når det kommer til løn og HR, er det vigtigt at vælge et system, der giver dig sikkerhed og tryghed. For virksomheder med ansatte er det noget, der bare skal fungere.

  Uanset om du betaler lønnen som arbejdsgiver, håndterer lønarbejdet som økonomiansvarlig eller modtager lønnen som medarbejder, er det vigtigt, at alt er i orden.

  Over 70.000 virksomheder bruger Danløn, og med over 20 års erfaring i lønbranchen ved vi, hvad vi taler om, når det handler om løn.

  På samme måde er det vigtigt, at der er styr på ansættelseskontrakter, GDPR og fravær.

  Med Danløn HR har vi skabt et produkt, der gør din HR-administration nem, overskuelig og tryg.

 • Danløn app

  Danløn app

  Med Danløns gratis app kan du og dine medarbejdere registrere hvor som helst og når som helst og slippe for det manuelle tastearbejde. I appen kan du blandt andet:


  - Se lønsedler for det seneste år
  - Registrere sygdom (hvis du har tilkøbt Danløn HR)
  - Rette personlige oplysninger som adresse og bankoplysninger
  - Registrere kørsel, timer, fravær og udlæg

 • Styr på ferieloven

  Styr på ferieloven

  Danløn har helt styr på ferieloven.

  Systemet er tilpasset de nye regler for optjening og afholdelse af ferie. Og du får nemt et overblik over den enkelte medarbejders feriesaldo.

  Når det kommer til feriedifferencebeløbet, kan Danløn beregne det med et enkelt klik.

  Og hvis du vælger, at medarbejderne kan afholde ferie på forskud, kan du altid følge med i den samlede saldo for alle medarbejdere eller se forskudsferien for hver enkelt medarbejder. 

  Du kan samtidig med bare et enkelt klik vælge, om dine medarbejdere må afholde ferie i den samme måned, som ferien optjenes i.

 • Integration med andre systemer

  Integration med andre systemer

  Det skal være nemt at lave løn i Danløn.

  Derfor taler Danløn sammen med en række af systemer, der alle er med til at gøre arbejdet lettere for virksomhedsejere og lønbogholdere.

  Vi opdaterer løbende listen med partnere.

 • Nem adgang for din revisor

  Nem adgang for din revisor

  Hvis du bruger en revisor til din virksomhed, kan du nemt give vedkommende adgang til din konto i Danløn.

  Vi har sørget for, at revisorerne har en speciel adgang, der gør det muligt for dig at dele oplysninger med din revisor på en sikker og bekvem måde.

  Er du selv revisor? Læs mere om vores gratis administratoradgang.

 • Hurtigt i gang med lønbehandlingen

  Hurtigt i gang med lønbehandlingen

  Med Danløn kan du oprette din konto i dag og indgå en aftale med det samme.

  Herefter kan du oprette dine medarbejdere. Så snart du har modtaget skattekort og tilmelding til eIndkomst - normalt inden for et par timer - kan du afregne løn.

  Indberetningen til eIndkomst sker altid automatisk. Og hvis du også ønsker automatiske overførsler, kan du ansøge om aftale om Overførselsservice, som er et gratis tilvalg.

  Du kan også vælge at købe klip til betaling af lønsedler. På den måde kan du bruge Danløn, mens du venter på, at din aftale om Overførselsservice går igennem.

  Hvis det er første gang, du skal afregne løn, skal du sikre dig, at din virksomhed er registreret som arbejdsgiver på virk.dk med lønindberetning og indeholdelse af ATP.

 • Prøvekørsel før godkendelse

  Prøvekørsel før godkendelse

  Med Danløn bevarer du overblikket hele vejen igennem din lønkørsel.

  Du kan lave prøvekørsler og tjekke alt, før du godkender. Og er du kommet til at køre en løn med fejl, kan du nemt lave en tilbageførsel.

 • Frist for indtastning af løn først sidste bankdag før udbetaling

  Frist for indtastning af løn først sidste bankdag før udbetaling

  Fristen for at indtaste løn i Danløn er klokken 10 på sidste bankdag før udbetalingen. Så hvis dine medarbejdere skal have løn onsdag den 31. august, har du helt frem til tirsdag den 30. august klokken 10, før du senest skal bogføre lønnen.

 • Lønsedler i e-Boks, i appen eller som pdf-fil

  Lønsedler i e-Boks, i appen eller som pdf-fil

  Du har flere muligheder, når du skal sende lønsedler til dine medarbejdere. 

  Medarbejderne kan modtage deres lønsedler i e-Boks, i Danløn app eller som en pdf-fil med et kodeord i en e-mail. Uanset hvad du vælger at gøre, er det gratis.

 • Lønudbetaling til medarbejdere med udenlandsk konto

  Lønudbetaling til medarbejdere med udenlandsk konto

  Hvis du har BIC (SWIFT) og IBAN-numrene til medarbejderens konto, kan du indtaste dem i Danløn. Nets overfører ikke til udenlandske konti, men i Danløn kan du lave en fil med betalingerne, som du kan indlæse i de fleste netbanker. Læs mere om udbetaling til udenlandske konti.

Ring til salgsteamet

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, om Danløn er det rigtige lønsystem for dig?

Så kontakt en af vores salgsrådgivere – og du er godt på vej. 

Få rådgivning fra salgsteamet

Vil du gerne vende din virksomheds behov og situation med en salgsrådgiver direkte i telefonen, inden du vælger dit lønsystem, så tøv ikke med at ringe.

Ring på 70 80 60 58

Vi sidder klar på linjen mandag til torsdag fra klokken 9 til 15.30 og fredag fra klokken 9 til 15.

Skriv til salgsteamet

Dine kontaktoplysninger bruger vi til at kontakte dig med svar på dit spørgsmål. Se mere i Danløns privatlivspolitik.