Lav løn på et øjeblik – nemt, sikkert og billigt

Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig på nettet, så kan du hurtigt lave løn til dine medarbejdere. Du har overblik hele vejen, og du kan teste alt, inden du godkender – uanset om du skal udbetale fast løn eller timeløn. Du kan lave løn helt frem til kl. 10 bankdagen før, lønnen skal gå ind – og opdager du en fejl, retter du nemt, hurtigt og gratis.

Kom i gang med Danløn

 • Lave priser, ingen binding – betal pr. lønseddel
 • Brugervenligt og nemt at forstå
 • 16 års erfaring, høj sikkerhed
 • Gratis online support
 • Styr på SKAT, ATP, FerieKonto osv. 
 • Integration til de fleste regnskabsprogrammer
 • App til medarbejderne
 • Automatisk nul-indberetning

Det siger kunderne om os

"Vi har altid været glade for det brugervenlige og simple system, der gør, at håndteringen af lønnen går så gnidningsfrit som muligt. "

Christian Hincheldey, A.C. Perch's Thehandel

"Det er nemt og overskueligt, også selvom man ikke har erfaring med løn og bogføring, og så fungerer kundesupporten super. "

Jesper Nørgaard Køleanlæg ApS.

"Danløn er nemt og billigt, og så kan jeg indberette næsten helt frem til månedsafslutningen, så de fleste timer kommer med i lønafregningen."

Mette Rieck, Slagter Rieck

"Danløn holder nemt styr på alt vedrørende løn, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er god til."

Martin Hoffmann, Neckwood

Få overblik over dine fordele

 • Lav løn online

  Lav løn online

  Danløn er et online lønsystem. Det betyder, at du slipper for at installere noget på din computer. Og så er du sikker på, at du altid arbejder i den seneste version. Du kan til hver en tid komme ind i dit lønsystem - bare du har internetforbindelse.
 • Vi bygger på erfaring og stor viden om løn

  Vi bygger på erfaring og stor viden om løn

  Når du skal vælge et lønsystem, så handler det om tryghed og sikkerhed. At lave løn er en vigtig opgave for din virksomhed, hvis du har medarbejdere. Uanset om det er dig, der skal betale lønnen, dig, der håndterer lønarbejdet, eller dig, der modtager lønnen, så er det vigtigt, at alt er i orden. For os, der laver lønsystemet, er det derfor ekstra vigtigt, at vi har styr på løn, så du kan udføre dit job professionelt, uden at du skal bekymre dig om lovgivningen og myndighederne.
 • Giv din revisor nem adgang til lønbehandlingen

  Giv din revisor nem adgang til lønbehandlingen

  Hvis du bruger en revisor til din virksomhed, så er det nemt at give ham adgang til vores lønsystem. Vi har sørget for, at revisorerne har en speciel adgang, der gør det muligt at dele oplysningerne med ham på en sikker og bekvem måde.
 • Tjek dine lønsedler

  Tjek dine lønsedler

  Med Danløn bevarer du overblikket hele vejen igennem. Du kan lave prøvekørsler og tjekke alt, før du godkender. Opdager du alligevel fejl, kan du nemt lave nye lønsedler.

Log ind hvis du har brug for support til Danløn

Har du allerede en Danløn-konto og har brug for hjælp til den, så skal du henvende dig direkte i systemet. Her sidder vores supportere klar til at hjælpe dig. Log ind og skriv til support.

Spørgsmål om fakturaer eller lukket konto

Har du spørgsmål om dine fakturaer eller en lukket konto pga. manglende betaling, skal du skrive til vores bogholderi på bogholderi@danlon.dk. Husk at oplyse fakturanummer, CVR-nummer og firmanavn, når du skriver til bogholderiet.

Har du glemt din adgangskode?

Du finder dit brugernavn til din konto i velkomstmailen fra os. Du kan få tilsendt en ny adgangskode ved at følge linket glemt adgangskode. Her kan du indtaste dit brugernavn og angive en ny adgangskode. Herefter får du en e-mail med et link til at aktivere den nye adgangskode.

Modtager du ikke e-mailen, så husk at tjekke uønsket mail eller spamfilteret på din computer. Ligger e-mailen heller ikke der, skal du i stedet udskrive en blanket med anmodning om en ny adgangskode. Find blanket til ny adgangskode.

Skriv til salg