Danløn app

Lad dine kollegaer indtaste på farten og sig farvel til manuelt tastearbejde.

Det er fedt at være lønbogholder. Det skal vi jo sige, tænker du nok. Danløn er trods alt et værktøj netop til lønbogholdere. Men vi mener det. Også selvom vi ved, at alle opgaver ikke er lige spændende.

Tag fx tastearbejde. Uanset hvor meget man holder af sit job, elsker de færreste at tyde femten forskellige håndskrifter på dobbelt så mange udlægs- og køresedler. Hver uge.

Derfor har vi fundet en løsning. Med Danløns app kan dine kolleager indtaste fx udlæg, kørsel og fravær, som bliver direkte overført til dit lønsystem. Så kan du fokusere på det, du faktisk glæder dig til om morgenen.

  • Se lønsedler
  • Ændre adresse og bankoplysninger
  • Registrere timer, fravær og kørsel
  • Indtaste udlæg

Skal vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, om Danløn er det rigtige lønsystem for dig? Kontakt af en af vores rådgivere – så er du godt på vej. 

Vil du gerne vende din virksomheds behov og situation med en rådgiver direkte i telefonen inden du træffer et valg om lønsystem, så tøv ikke med at ringe.

Ring på: 70 80 60 58

Dine kontaktoplysninger bruger vi til at kontakte dig, så vi kan hjælpe dig godt i gang. Se mere i Danløns persondatapolitik.