14 maj 2019

Kristina Loncar

Danløn, Content Creator

Grandhood smidiggør firmapensionen

Danløn samarbejder med en lang række systemer for at gøre din lønadministration endnu nemmere og endnu bedre. Den seneste samarbejdspartner i rækken er Grandhood.

Vi tuner ind på vores nye samarbejdspartner Grandhood, så du kan blive klogere på dine muligheder i forhold til firmapensionsordninger. 

Grandhood er den mindre virksomheds genvej til firmapension på abonnement. Og hvad betyder det så? Det betyder, at du får en pensionsordnng, der er tilpasset din økonomi og dine behov. 

Fleksibel pensionsordning

Mange pensionsselskaber i Danmark tilbyder pensionsløsninger med obligatoriske firmapensionsordninger, hvor virksomheden er tvunget ind i en fast ordning. 

Med Grandhood får du i stedet en nem, billig og fleksibel pensionsløsning, der giver dig frie hænder til selv at bestemme, hvor meget du gerne vil bidrage med i pensionsindbetalingen til dine medarbejdere.

Der er hverken tvungen deltagelse eller krav til antal medarbejdere. Du slipper også for minimumsindbetaling, da du og dine medarbejdere frit kan vælge, hvor meget I gerne vil indbetale til pensionen. 

Digital tilmeldingsproces 

Grandhood kører den digitale vej, så du behøver ikke at tænke på papirkontrakter og bøvlet administrationsarbejde.

Du skal blot tilmelde din virksomhed via Grandhoods hjemmeside, og så er du klar.  Dine valgte medarbejdere bliver derefter aktiveret og sat i systemet gennem Grandhood appen.

Danløn + Grandhood 

Når vi går sammen med Grandhood, er det for at give dig og dine medarbejdere en nemmere måde at håndtere firmapensionen på. Den digitale løsning fritager dig for at bruge krudt på kedeligt papirnusseri og administrativt arbejde.

Dine medarbejdere får mulighed for at bevare overblikket over deres pensionsopsparing gennem Grandhood appen.

Og integrationen til Danløn sørger også for, at dine medarbejderes pensionsoplysninger i Grandhood lander sikkert i Danløn, så dine tal altid stemmer og står korrekt på lønsedlen. 

Se hvem Danløn samarbejder med.

Tags:

Lønadministration

Relaterede indlæg