05 feb 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Danløn indgår samarbejde med Relion - endnu en spændende partner

Bruger du allerede Relion som vagtplanlægningssystem, vil samarbejdet mellem Danløn og Relion betyde, at det bliver nemmere for dig end nogensinde at lave løn. Du kan godt begynde at glæde dig.

Danløn har for nylig indgået samarbejde med Relion - en innovativ og bæredygtig softwareudbyder specialiseret i onlinevagtplanlægning til virksomheder med deltidspersonale med skiftende arbejdstider. For dig som bruger af både Danløn og Relion betyder det, at lønprocessen bliver betydeligt lettere - eller med andre ord - at hverdagen bare bliver endnu nemmere.

Med integrationen mellem Danløn og Relion får du endnu større sikkerhed for, at det er den rette løn, du udbetaler til dine medarbejdere, idet vagtplansystemet er med til at skabe større overblik over vagtønskerne, vagtbytte og arbejdstimer. Da alle variable data automatisk flyder fra Relion til de rette lønfelter i Danløn, skal du ikke længere bekymre dig om, hvor i lønsystemet oplysningerne skal indtastes, og du kan bruge mindre tid på lønadministration. Nemmere bliver det ikke!  

Relion kan tilgås fra din computer eller via appen, som er udviklet til både iPhone og Android. Og det koster dig naturligvis ikke noget ekstra at gøre brug af integrationen mellem Danløn og Relion. God fornøjelse!

Læs mere om, hvordan du kan få glæde af samarbejdet mellem Danløn og Relion.

Tags:

Lønbogholder Lønadministration

Relaterede indlæg