To lette trin til at skifte til Danløns lønsystem

Vil du helst være fri for alt det kedelige, manuelle tastearbejde og i stedet give dig selv og dine medarbejdere en god lønoplevelse? Så spring ud i det og skift til Danløn allerede nu. 

Du tænker måske, at det er besværligt at skifte lønsystem.

Men med Danløn er det faktisk nemt og ligetil.

Vi guider dig igennem to lette steps, så du allerede kan komme i gang i dag. 

1. Opret en gratis Danløn-konto - det tager kun et øjeblik

Så snart du har oprettet en gratis konto, bliver du præsenteret for en kom-godt-i-gang-guide med anvisninger trin for trin. 

Du får adgang til hjælpevejledninger og videoer, der for eksempel forklarer dig, hvordan du opretter din første medarbejder, eller hvordan du kører din første lønkørsel. 

Da der ikke er noget oprettelsesgebyr, skal du første betale for Danløn, når du er klar til at køre din første lønkørsel

2. Overfør nemt og hurtigt dine data 

Efter oprettelsen af din Danløn-konto kan du straks lægge data om din virksomhed og dine medarbejdere ind i systemet - også selvom du måske først skal køre din første lønkørsel senere.

Du kan også indsætte dine startsaldi med det samme.

Hvis du har dine data liggende i et Excel-ark, kan du med få klik nemt uploade dem og på den måde slippe for at indtaste dem manuelt. 

Du kan også oprette skabeloner med standardværdier i Danløn, som du kan integrere med dine valgte bogføringsgrupper. Indlæsningen af dine medarbejdere er dermed hurtigt overstået, samtidig med at du får dannet dig et overblik.  

Du skal ikke bekymre dig over betaling. For at få aftalen om Overførselsservice i hus, kræver det blot, at du udfylder konto og registreringsnummer samt tilkendegiver dig selv og din virksomhed via e-mail. Der går typisk to til fire dage, før aftalen bliver godkendt og aktiveret. 

Prøv Danløns lønsystem af med en demo-konto 

Vi forstår godt, hvis du er lidt forsigtig med at kaste dig ud i et skifte, men Danløns brugervenlige og intuitive natur gør det bekvemt at tilgå lønsystemet. 

Hvis du overvejer at springe ud i det, så tøv ikke med at teste systemet af i 90 dage ved at oprette en demo-konto. Her vil du hurtigt kunne se, hvor nemt og ubesværet det er at bruge Danløn. 

Forberedelser til lønkørsel i Danløn

Der er selvfølgelig forskellige ting, der skal forberedes, inden du kan køre din første løn i Danløn. Noget kan klares inden den sidste lønkørsel i dit gamle lønsystem - mens andet først bør klares efter.

Det kan du gøre inden sidste lønkørsel i dit gamle lønsystem

Inden du kører den sidste løn i dit gamle lønsystem, anbefaler vi dig, at du

  • opretter din konto i Danløn
  • får ansøgt om aftalen om Overførselsservice
  • opretter dine medarbejdere

Det skal du vente med at gøre, til du har kørt den sidste løn i dit gamle lønsystem

Startsaldi på dine medarbejdere, altså deres indkomst- og ferieoplysninger, foreslår vi dig, at du først lægger ind, efter du har kørt den sidste løn i dit gamle lønsystem. Så kan medarbejderne nemlig se deres saldi for hele året på lønsedlen fra Danløn - og slipper altså for selv at skulle lægge saldi fra tidligere lønsedler sammen med saldi fra Danløn-lønsedler.

Skift til Danløn nu og giv dig selv mere tid og overskud til at fokusere på at skabe din forretning.  

Kom i gang nu