Skift til Danløn - så let er det

Giv dig selv og dine medarbejdere en god lønoplevelse - spring ud i det og skift til Danløn med det samme. Det er nemmere, end du tror.

Du tænker måske, at det er besværligt at skifte lønsystem. Men med Danløn er det faktisk nemt og ligetil. Det kræver blot, at du opretter en konto og derefter opretter din virksomhed og dine medarbejdere. Så er du klar.

Ud over lønsystemet kan du i Danløn også få glæde af skriftlig online support, telefonsupporten Danløn Direkte og Danløn HR.

Læs her, hvordan du skifter til Danløn.

 

 

1. Opret en Danløn-konto - det er hurtigt og gratis

Det første, du skal gøre, for at skifte til Danløn er at oprette en konto. Herefter bliver du præsenteret for en kom-godt-i-gang-guide med anvisninger trin for trin. 

Du får adgang til hjælpevejledninger og videoer, der for eksempel forklarer dig, hvordan du opretter din første medarbejder, eller hvordan du kører din første løn. 

Oprettelsen af din Danløn-konto er gratis. Du skal først betale for Danløn, når du er klar til at køre din første løn

2. Opret din virksomhed og dine medarbejdere

Når du har oprettet din Danløn-konto, kan du lægge data om din virksomhed og dine medarbejdere ind i systemet - også selvom du måske først skal køre din første løn senere.

Du kan også indsætte dine startsaldi med det samme.

Hvis du har dine data liggende i et Excel-ark, kan du med få klik nemt uploade dem og på den måde slippe for at indtaste dem manuelt. 

Du kan også oprette skabeloner med standardværdier i Danløn, som du kan integrere med dine valgte bogføringsgrupper. Indlæsningen af dine medarbejdere er dermed hurtigt overstået, samtidig med at du får dannet dig et overblik.  

Prøv Danløns lønsystem af med en demo-konto 

Vi forstår godt, hvis du gerne vil afprøve Danløn, inden du beslutter dig. 

Derfor har vi gjort det muligt for dig teste systemet. Men en demo-konto kan du afprøve systemet i 90 dage og se, hvor nemt og ubesværet det er at bruge Danløn. 

Forberedelser til lønkørsel i Danløn

Der er selvfølgelig forskellige ting, der skal forberedes, inden du kan køre din første løn i Danløn. Noget kan klares inden den sidste lønkørsel i dit gamle lønsystem - mens andet først bør klares efter.

Det kan du gøre inden sidste lønkørsel i dit gamle lønsystem

Inden du kører den sidste løn i dit gamle lønsystem, anbefaler vi dig, at du

  • opretter din konto i Danløn
  • opretter dine medarbejdere
  • får ansøgt om aftalen om Overførselsservice

Det skal du vente med at gøre, til du har kørt den sidste løn i dit gamle lønsystem

Startsaldi på dine medarbejdere, altså deres indkomst- og ferieoplysninger, foreslår vi dig, at du først lægger ind, når du har kørt den sidste løn i dit gamle lønsystem. Så kan medarbejderne nemlig se deres saldi for hele året på lønsedlen fra Danløn - og slipper altså for selv at skulle lægge saldi fra tidligere lønsedler sammen med saldi fra Danløn-lønsedler.

Skift til Danløn nu og giv dig selv mere tid og overskud til at fokusere på din forretning.  

Kom i gang nu