To lette trin til at skifte til Danløns lønsystem

Vil du helst være fri for alt det kedelige, manuelle tastearbejde og i stedet give dig selv og dine medarbejdere en god lønoplevelse? Så spring ud i det og skift til Danløn allerede nu. 

Du tænker måske, at det er alt for besværligt at skifte lønsystem, men med Danløn er det faktisk nemt og ligetil. Vi guider dig igennem to lette steps, så du allerede kan komme i gang i dag. 

I mellemtiden kan du lade dig inspirere og blive klogere på, hvordan du vægler det bedste lønsystem

1. Det tager kun et øjeblik at oprette en gratis Danløn konto 

Vi har gjort det rigtig nemt for dig at oprette en gratis aftale med Danløn på et splitsekund. Du skal blot klikke på 'Opret konto', hvorefter du bliver  præsenteret for 'Kom godt i gang'. Herfra er det bare at følge anvisningerne trin for trin. 

Du får adgang til hjælpevejledninger og videoer, der eksempelvis forklarer dig, hvordan du opretter din første medarbejder, eller hvordan du kører din første lønkørsel. 

Vi lover dig, at du ikke rammer ind i uventede og dyre omkostninger. Der er nemlig intet oprettelsesgebyr, så du skal først frem med pengepungen, når du er klar til at køre din første lønkørsel

Nemmere bliver det ikke, vel? 

2. Overfør nemt og hurtigt dine data 

Efter oprettelsen af en Danløn konto kan du straks overføre data om din virksomhed og dine medarbejdere ind i systemet, selvom du eksempelvis først skal køre din første lønkørsel om en måned. 

Du kan også indsætte dine startsaldi og oprette dine medarbejdere med det samme.

Hvis du har al data liggende i et Excel-ark, kan du med få klik nemt uploade stamdata, så du slipper for at bruge flere timer på at indtaste dem manuelt. 

Du kan også gøre det endnu nemmere for dig selv ved at oprette skabeloner med standardværdier i Danløn, som du kan integrere til dine valgte bogføringsgrupper. Indlæsningen af dine medarbejdere er dermed hurtigt overstået, samtidig med at du får dannet dig et overblik.  

Du skal ikke bekymre dig over betaling. For at få NETS-aftalen i hus, kræver det blot, at du udfylder konto og registreringsnummer samt tilkendegiver dig selv og din virksomhed via mail. Der går typisk to til fire dage, før aftalen bliver godkendt og aktiveret gennem NETS' bank. 

Så er du faktisk good to go med din første lønkørsel i Danløn. 

Prøv Danløns lønsystem af med en demo-konto 

Vi forstår godt, hvis du er lidt forsigtig med at kaste dig ud i et skifte, men Danløns brugervenlige og intuitive natur gør det bekvemt at tilgå lønsystemet. 

Hvis du overvejer at springe ud i det, så tøv ikke med at teste systemet af i 90 dage ved at oprette en demo konto. Her vil du hurtigt kunne se, hvor nemt og ubesværet det er at navigere rundt i systemet. 

Planlæg din sidste lønkørsel

Timingen i skiftet er vigtig. Vælger du at skifte til Danløn, skal du i realiteten kun forholde dig til én ting i processen. Og det er at planlægge, hvornår du kører din sidste lønkørsel i dit nuværende lønsystem.

For at give dig selv det bedste udgangspunkt, er det en god idé at oprette din Danløn konto efter den sidste lønkørsel. 

Forkæl dig selv og dine medarbejdere allerede i dag med Danløns lønsystem, der gør det til en leg at lave hurtig, korrekt og fejlfri løn til dine medarbejdere. 

Skift til Danløn nu og giv dig selv mere tid og overskud til at fokusere på at skabe din drømmeforretning.  

Kom i gang nu