01 apr 2020

Susanna Christina Møller

Danløn, Content Creator

Sådan håndterer du de mange nye corona-ordninger i Danløn

Tiden er i den grad præget af hjælpepakker, udskydelse af betalingsfrister og støtteordninger af forskellig art. Næsten dagligt hører vi om nye initiativer. Og ingen er blevet overset - hverken store virksomheder, små virksomheder, studerende, dagpengemodtagere eller hjemløse. Men hvordan håndterer du alle disse nye ordninger i Danløn? Læs med her og bliv hjulpet godt på vej.

Det er nemt at håndtere de nye initiativer i Danløn. Læs med her om, hvordan du laver udtræk i forbindelse med lønkompensation, og hvad du skal være opmærksom på i forhold til udskydelse af betalingsfristen til DA Barsel og indbetalingen til Frisør- og Kosmetikerfagets Ferieordning.

Vi er her for at hjælpe dig og gøre dit arbejde med lønadministrationen så nemt som muligt. Og vi lover dig, at skulle der komme endnu flere nye ordninger og regler, som har betydning for lønafregningen - ja, så hører du selvfølgelig fra os igen.

Udtræk i forbindelse med lønkompensation

Det er nemt og enkelt at lave udtræk i Danløn i forbindelse med ansøgning om lønkompensation.

Under menupunktet 'Virksomhed' finder du udskriften 'Medarbejderoversigt', som indeholder de oplysninger, du har brug for på de enkelte medarbejdere.

Udskriften kan eksporteres til Excel, hvorefter du hurtigt kan indtaste de nødvendige data i ansøgningen om lønkompensation.

DA Barsel udskyder betalingsfristen

Hvis din virksomhed indbetaler til DA Barsel, har du fået et brev, der oplyser om, at opkrævningen af bidrag for 1. og 2. kvartal 2020 er udskudt. Betalingen skal først ske sammen med betalingen af bidrag for 3. kvartal.

Udskydelsen af betalingsfristen har ingen betydning for håndteringen i Danløn, og du behøver derfor ikke foretage dig noget i den forbindelse. Danløn sikrer, at al beregning sker på sædvanlig vis, og at bidragene for alle tre kvartaler betales samlet den 14. oktober 2020.

Vær opmærksom på, at du under 'Betalinger', 'Betalingsoversigt' fortsat vil kunne se den oprindelige betalingsdato, selvom afregningen sker først i oktober.

Afregning til Frisør- og Kosmetikerfagets Ferieordning

Frisør- og Kosmetikerfagets Ferieordning har valgt at udskyde dette kvartals indbetaling fra april til maj.

Udskydelsen af betalingsfristen har ingen betydning for håndteringen i Danløn, og du behøver derfor ikke foretage dig noget i den forbindelse. Danløn sikrer, at al beregning sker på sædvanlig vis, og at indbetalingen sker den 11. maj 2020, som er den nye betalingsfrist.

Vær opmærksom på, at du under 'Betalinger', 'Betalingsoversigt' fortsat vil kunne se den oprindelige betalingsdato, selvom afregningen sker først i maj.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp

Der er mange spørgsmål i en krisetid som denne. I Danløn sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, eller ring til os - hvis du har valgt Danløn Direkte. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tags:

Corona Regler og love Lønbogholder Lønadministration

Relaterede indlæg