Selvom vi får ny ferielov, er mange ting heldigvis stadig det samme

Den nye ferielov træder i kraft d. 1. september. Det ved du helt sikkert godt, men ved du også, hvad den betyder? Vi hjælper dig med at få helt styr på den nye ferielov, så du og dine kollegaer kan holde ferie, som I plejer.

Vi gør det let at holde ferie

Du har formentlig en lang række spørgsmål om den nye ferielov. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre – både her på siden og i vores personlige support.

Heldigvis er der faktisk mange ting, som ikke ændrer sig med den nye ferielov. Og de ting, som ændrer sig, tager vi højde for i vores opdaterede online lønsystem.

Ting, du skal have med på rejsen

Ferielinjen

Tal med vores ekspert på Ferielinjen.

Webinar

Sådan håndterer du ny ferielov i Danløn. Book en plads på webinar.

Tag stilling

Læs om dine muligheder og få hjælp til at tage stilling.

FAQ

Læs og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Plakat

Se og print en plakat, der giver ro i maven.

"Har du svært ved at gennemskue den nye ferielov? Bare rolig, der er mange ting, som ikke ændrer sig. Eksempelvis er ferien den samme som altid."

Et system tilpasset dine behov

Ikke alting forbliver det samme. Men bare rolig, vi opdaterer vores online lønsystem, så det kan løse de ændringer, den nye ferielov medfører.

Eksempelvis er systemet tilpasset de nye regler for optjening og afholdelse af ferie. Det giver dig et nemt overblik over den enkelte medarbejders feriesaldo. 

Fire ting, der stadig er det samme

Nemt, sikkert og billigt

Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig på nettet. Så kan du hurtigt lave løn, uanset om I er to, ti eller tyve medarbejdere. Du har overblik hele vejen, og du kan teste alt, inden du godkender. Både til fast- og timelønnede. Du har altid helt frem til kl. 10 bankdagen før, at lønnen skal gå ind. 


Kom i gang med Danløn i dag og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.