Ny ferielov: Mange ting er stadig de samme

Den nye ferielov trådte i kraft den 1. september 2020, og de fleste har nu gjort sig de første erfaringer med de nye regler. Skulle der alligevel være noget, du er i tvivl om, så hjælper vi dig med at få styr på det hele, så du og dine kollegaer kan holde ferie, som I plejer.

Vi gør det let at holde ferie

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre, hvis du har spørgsmål til ferieloven – både her på siden og i vores personlige support.

Heldigvis er der mange ting, som ikke har ændret sig med den nye ferielov. Og de ting, som rent faktisk har ændret sig, har vi selvfølgelig taget højde for i vores online lønsystem.

Ting, du skal have med på rejsen

Webinar

Sådan håndterer du ny ferielov i Danløn. Book en plads på webinar.

Tag stilling

Læs om dine muligheder og få hjælp til at tage stilling.

FAQ

Læs og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Plakat

Se og print en plakat, der giver ro i maven.

"Har du svært ved at gennemskue den nye ferielov? Bare rolig. Der er mange ting, som ikke har ændret sig. Eksempelvis er ferien den samme som altid."

Et system tilpasset dine behov

Ikke alting er det samme som tidligere. Men bare rolig. Vi har selvfølgelig opdateret vores online lønsystem, så det kan løse de ændringer, den nye ferielov medfører.

For eksempel er systemet tilpasset de nye regler for optjening og afholdelse af ferie. Det giver dig et nemt overblik over den enkelte medarbejders feriesaldo. 

Fire ting, der stadig er det samme

Nemt, sikkert og billigt

Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig på nettet. Så kan du hurtigt lave løn, uanset om I er to, ti eller tyve medarbejdere. Du har overblik hele vejen, og du kan teste alt, inden du godkender. Både til fast- og timelønnede. Du har altid helt frem til kl. 10 bankdagen før den dag, lønnen skal gå ind. 


Kom i gang med Danløn i dag og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.